Η οδοιπορία μου προς το Χριστό

Ο μικρός Χαλήτ ζει στη Θεσσαλονίκη πριν το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και διερωτάται: Γιατί οι άνθρωποι αυτοί, που ισχυρίζονται ότι πιστεύουν στον ίδιο και μοναδικό Θεό, δεν μπορούν να συμφωνήσουν μεταξύ τους; Βρείτε στη σελίδα μας το μικρό βιβλίο με τη συγκινητική πορεία του Χαλήτ προς το Χριστό!

Περισσότερα...

Οι Πνευματικοί μας Πατέρες


Ένας από αυτούς τους ηγουμένους και διδασκάλους της Εκκλησίας μας υπήρξε ο Μέγας Αντώνιος. Είναι ο άγιος της ερήμου. Νικητής του Διαβόλου και των πειρασμών του κόσμου, ολοκληρωτικά αφιερωμένος στον Θεό. Εργάστηκε και αγωνίστηκε για την στήριξη των πιστών και την επέκταση της χριστιανικής αλήθειας με μοναδική αυταπάρνηση!

Περισσότερα...

Το διπλό θαύμα

Ο Κύριος Ιησούς, ο Υιός του Θεού, που κατέβηκε με την ενανθρώπισή του στη γη μας, είναι αυτός ο ίδιος, που με την Ανάληψή του ανέβηκε στα ύψη του ουρανού, στα δεξιά του θρόνου του ουράνιου Πατέρα. Γεμάτος αγάπη ήλθε κοντά μας ως διδάσκαλος, ως αδελφός και ως γιατρός και έτσι ακριβώς εξακολουθεί να μας προσφέρεται μέχρι και σήμερα!

Περισσότερα...

Πολέμιοι που θα νικηθούν

Ας επικρατήσει όσο θέλει το ψεύδος, η πλάνη και το σκοτάδι. Έρχεται ώρα, που τα σκοτάδια διαλύονται και λαμπρός ο ήλιος αναφαίνεται και μεσουρανεί. Έχουμε το Φως, που έλαμψε στο σπήλαιο της Βηθλεέμ, αυτό ας κρατούμε πάντα αναμμένο, πάντα ψηλά, για να φωτίζει και οδηγεί και τον άνθρωπο της εποχής μας!

Περισσότερα...

Το υπέρ παν Όνομα

«Καὶ καλέσουσι τὸ ὄνομα αὐτοῦ Ἐμμανουήλ». Μένει το υπέροχο τούτο όνομα στους αιώνες. Και θα μένει για πάντα, έστω κι αν υπάρχουν άνθρωποι που το διαγράφουν από τις καρδιές τους και προσπαθούν να το σβήσουν και από κοινωνίες και από έθνη.

Περισσότερα...