Εξόρμηση Αγάπης Φοιτητών Χριστούγεννα 2016

Αγαπητοί φίλοι,

Είναι πλέον ανακοινώσιμο!

Η Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση της ΧΦΕ θα γίνει φέτος στην ακριτική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στα περίχωρα της Καστοριάς-Φλώρινας.

Η εξόρμηση μας θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 30 Δεκεμβρίου και τα έξοδα, που καλύπτουν διαμονή 3 διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχεία (με πρωινό) και τη μεταφορά με πούλμαν, ανέρχονται στα 120€.
Οι δηλώσεις για τη συμμετοχή σας γίνονται με προκαταβολή 50€ στα μέλη του Δ.Σ.
Οι προκαταβολές μπορούν να δοθούν μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου στον κύκλο μελέτης Αγ. Γραφής που γίνεται κάθε Τετάρτη στις 20.00. Αυτό γίνεται διότι χρειάζονται να κλειστούν ξενοδοχεία και να δοθεί προκαταβολή και στο πούλμαν.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλατα τύπου εβαπορέ, ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες) και διάφορα παιχνίδια/επιτραπέζια προκειμένου να τα προσφέρουμε στους έχοντες ανάγκη ανθρώπους που θα συναντήσουμε. Αυτά μπορείτε να τα αφήσετε στο θυρωρείο στο Καρύτση 14 με την ένδειξη "Για Καστοριά".

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210 3237154 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας περιμένουμε για να ζήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία!

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. της ΧΦΕ